7 Temmuz 2012 Cumartesi

TEKNOPARK’ın İlk Konuğu Assassin’s Creed 3

Tv Em
Uzun bir aradan sonra yeniden teknoloji programıyla ekranlara dönen Selin Canik, oyun tanıtımlarına Assassin’s Creed 3 ile başlıyor.
TV EM TEKNOPARK’ta oyun tanıtımları başlıyor…
10 yılı aşkındır Haber Türk ekranlarında teknoloji programı sunan Selin Canik, yeniden bir teknoloji programıyla severlerinin karşısına çıkıyor. TV EM’de her cumartesi yayınlanan TEKNOPARK’ın bugünkü bölümünde büyük bir sürpriz var. TEKNOPARK’ın bundan sonraki bölümlerinde oyunlar da yer alacak. İlk tanıtılacak oyun Assassin’s Creed 3!
TV EM kanalını nasıl izleriz diye sorarsanız cevap:
Teknoloji severken, doğayı da unutmayın. Bundan böyle teknolojinin kalbi Teknopark’ta atacak. Teknoloji ve bilim dünyasındaki en son gelişmeler, teknoloji devleri ile özel röportajlar, en son çıkan elektronik cihazların testleri. Kısacası bilişimin sihirli dünyası bu programda. Selin Canik’in hazırlayıp sunduğu Teknopark her Cumartesi saat 14:00 TV EM ekranlarında.
TV EM: Digitürk 63, D-Smart 92, Teledunya 112. kanaldan ve ayrıca uydudan izlenebiliyor. Ek olarak http://www.tvem.com.tr/ adresinden yayını canlı da izleyebilirsiniz.
TEKNOPARK programının, oyun bölümü OYUN FEST tarafından hazırlanıyor, danışmanlığı kurucularımızdan Talha Turhal üstlenmiş durumda.
Bugün TV EM’i 14:20′de açıp, Selin Canik’in sunumuyla Assassin’s Creed 3′lü TEKNOPARK’ı izlemeyi unutmayın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler