7 Temmuz 2012 Cumartesi

The PlayStation All-Stars Battle Royale Yeni Karakterleri Belirlendi

The Playstation All Stars Battle Royale
 The Playstation All-Stars Battle Royale'e eklenen yeni karakterler şimdiden çetin savaşları tetikliyor. Oyun dünyasının yakından tanıdığı demirbaşlar ve anti-kahramanlar oyuna eklenmiş durumda. Sony tarafından güncellenen karakter database'i netlik kazanmış durumda listeye göre oyuna yeni eklenen karakterler aşağıdaki gibi oldu.
Heihachi
Heihachi Mishima: Çoğumuz onu Tekken'den tanıyor olsakta misafir olarak Soul Calibur 2'dede rol almıştı. Hastalıklı bir sülalenin reislerinden biri olmak zor tabi.
Toro
Toro Inoue: O bir peluş veya karton karakter olsada Sony japon marketlerinde yok satsada musluktan sular kesilmiş olacakki veya bayanlarda oynasın diye oyuna eklenmiş diye düşünüyorum.
Drake
Nathan Drake: Uncharted'tan tanıdığımı aslında mumya filmindeki Rick O'Connel karakterine benzeyen esas oğlanımız bol zıplamalı ve tırmanmalı oyunlardan tekdüze dövüş sistemine geçiş yapanlardan olmuş.
Little Sisters
Big Daddy: The Playstation All-Stars Battle Royale'e eklenen Bioshock fanlarının görmekten mutluluk duyacağı karakter. Biraz ağır olmasına karşın oldukça güçlü ve tabi ağırlığındaki açığı kapatabilecek birde Little Sisters ile birlikte geliyor.
Kratos
Kratos: Kratos'un öfkesini kim dindirebilir? Tanrıları büyük bir zevkle kestikten sonra Mortal Kombat'a transfer olan Kratos The Playstation All-Stars içinde Blade Of Exile'larını bilemiş durumda.PaRappa Head'in kafasını koparması için şimdiden sabırsızlanıyoruz.
Sly

Sly Cooper:  Stealth yeteneklerinin oyun içinde ne işe yarayacağını bilmediğimiz için kendisine şans dilediğimiz karakterlerden biri. Kedi her zaman dört ayak üstüne düşmez.
Sweet Tooth
Sweet Tooth: Twisted Metal'den tanıdığımız bu sadistik karakter bir çok kişinin favorisi olabilme potansiyeline sahip olarak 1-0 önde başlıyor diyebiliriz.
PaRappa
PaRappa The Rapper: Klası Guitar Hero tarzında olsada diss atmaktan fazlasını yapacağını düşünüyoruz. İlk Playstation oyunlarını deneme şansını elde edenler için şüphesiz favori karakterleri arasında yer alacağından eminiz.
Killzone
Radec: Killzone'da Helghast lideri. Killzone 2'de makineli tüfeğe sahipti. grenadeleriyle birlikte ortalığı   şenlendirebilecek yetenekte olduğunu düşünüyoruz. Yakın dövüşteyse askeri eğitimini kullanacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

İzleyiciler